Lazamatek

Készen állsz, hogy felturbózzuk a matektudásod?
Gyakorolj előző évek dolgozatpéldáiból!
Tanulj matekot online!


profilkep

Kiss János
matematika-fizika oktató
lazamatek@gmail.com
ügyfélszolgálati telefonszám: +36704090569
Elérhető hétfőtől-péntekig 9-00-től 17-00-ig

Milyen iskolába jársz?

Általános Iskola

(Szak) Gimnázium

Regisztrálj, próbáld ki ingyen!


Általános Iskola:

6. osztály

7. osztály

8. osztály

8. osztály felvételi
(Szak) Gimnázium:

9. osztály

10. osztály

11. osztály

12. osztály felvételi
Főiskola

Matek I.

Matek II.
Rólunk írták

Smiley face M. Dániel: „Nagyon elégedett vagyok. Stabil két jeggyel javította a gimnáziumi matek átlagomat, plusz felkészített az (ötös) érettségimre”

Smiley face Sz. Réka: „Nagyon sokat segítenek a videók, hogy rendesen feldolgozzam az anyagot és nagyon érthető. Már nem izgulok azon, ha nem értem meg órán az anyagot mivel majd a videókkal újra átveszem.”

Smiley face Sz. Dorina: „Nagyon hasznosak a videók, hiszen a lényeget érhetően, áttekinthetően elmagyarázzák, összefoglalják. Az érettséginél nagy segítséget nyújtott, illetve utána az egyetemi tanulmányaim során is hatalmas segítség volt. Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani.”

Cs. Bence: „A videók nagyon sokat segítettek az érettségire való felkészülésben, illetve az egyetemi vizsgáim során. Csak ajánlani tudom!”

J. Leila: "Teljesen elégedett vagyok a videokkal, érthető a magyarázat, saját tempómban tanulhatok, és végre megértettem a matekot!"

Smiley face M. Zsolt: „A lazamatek.hu weboldallal az érettségi előtt találkoztam. Nagyban segítette az érettségire való felkészüléseimet. Nem voltam rossz tanuló matematikából, de szerettem volna a lehető legtöbbet kihozni magamból az érettségin, ezért is vettem igénybe az online videón keresztüli oktatását a Tanár Úrnak. Nagyon tetszettek a videók. A feladatok előző éves érettségi feladatok voltak. Tökéletes pontossággal és részletesen el volt magyarázva az anyag, ábrákkal, példákkal, amihez tartoztak gyakorlófeladatok is. Szerettem ezeket a videó anyagokat, mert így akkor tudtam gyakorolni, amikor kedvem tartotta, a saját tempómban haladhattam a témakörökkel és még a szobából sem kellett kimozdulnom. Az érettségim 90% felettire sikerült, amit a lazamatek.hu-nak is köszönhetek.”

Smiley face Sz. Aletta: „Nagyon sokat segítettek a videók, hiszen érthetően, diáknyelven voltak levezetve a feladatok. Egy kis gyakorlással és odafigyeléssel egyszerűen meg lehet oldani még a legnehezebb feladatokat is.”

Smiley face U. Helga: "Ez a kép éppen matekdolgozat előtt készült. Mióta rendszeresen ezekből videók segítségével készülök fel a dolgozatokra, ilyen boldogan ülök le megírni azokat, és nem utolsó szempont az sem, hogy 3 jegyet sikerült javítanom"

Smiley face M. Adél: „Nagyon szeretem a videókat, mert a magyarázatok alapján könnyű megérteni a feladatokat. Segít felkészülni a továbbtanuláshoz.”

Smiley face H. Evelin: „Nagyon sokat segítettek nekem a videók szinten tartani a tudásomat, rendkívül részletesen és érthetően van minden levezetve, szerintem bárki megérti még ha nem is gondolná, csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Smiley face Zs. Annamária: „2017-ben emelt szinten sikerült szép eredménnyel leérettségiznem matematikából és fizikából közép szinten. Ezekhez a videók is hozzájárultak a Lazamatekról, amik jól felépítettek, könnyen érthetők voltak számomra.”