Lazamatek

Üdvözlöm!

Kiss János vagyok, gépészmérnök. Több mint 20 éve már, hogy matematikát korrepetálok segítségre szoruló kisiskolásoknak ill. érettségire vagy főiskolai vizsgákra készülő diákoknak. Ezt a honlapot, a sok év alatt összegyűjtött tapasztalataim alapján készítettem, amellyel szélesebb körben szeretnék segítséget nyújtani a matekkal küzdő nagyközönségnek. A gyűjtőmunkám eredményeképpen úgy gondolom, hogy e honlap olyan feladatmintákat tartalmaz, amelyek könnyed stílusával, diáknyelvű magyarázataival tanulhatóvá teszi a matekkönyvek száraz, néha érthetetlen szövegét és ezzel egyedülállóvá teszi a piacon.

Pályafutásom során rengeteg olyan diáknak segítettem, akik bukás–közeli állapotból nemritkán négyes–ötös szintre emelkedtek, csupán azáltal, hogy egyszerűbben magyaráztam el bizonyos témakörök megoldásait.

Legtöbb esetben a diák azt hiszi, hogy egyszerűen buta a matekhoz, és ebben a hitben éli meg iskolaéveit. Azonban, mint már több esetben is bizonyítást nyert, egyszerűen csak az ő nyelvére kell lefordítani és tálalni számára az anyagot, s a siker garantált. Ezt sok boldog szempár, és hálás szülő bizonyítja, ami megerősített abban, hogy folytassam ezt az úttörő munkát és még több diákot segítsek át a középiskola és főiskola matematikával kikövezett, buktatós útjain.

Remélem, hogy tapasztalataimmal Önnek/Neked is tudok segíteni!

Üdvözlettel:
profilkep
profilkep